Architect Groningen

Op zoek naar een goede Architect Groningen? Dan ben u bij Ton Groenewegen aan het juiste adres. Wij adviseren, ontwerpen de mooiste projecten in Groningen zoals boerderijen, huisarts praktijken, woningen en nog veel meer. Bekijk eens onze architect groningen projecten of maak direct een afspraak bij Ton Groenewegen Architect Groningen.

Afspraak maken

ARCHITECT GRONINGEN DIENSTEN

ARCHITECTUUR

Ben u op zoek naar een binnenhuis architect? Dan ben u bij Ton Groenewegen aan het juiste adres. 

ADVISERING

Wij doen ook nieuwbouw architectuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

INTERIEUR

Wilt u verbouwen? Dan is het handig om een verbouwings adviseur in handen te nemen.

Wat doet een architect groningen?

Architecten groningen zijn de mensen die gebouwen ontwerpen en bouwen. Ze werken ook samen met andere architecten om nieuwe ideeën voor gebouwontwerpen te creëren, of ze kunnen deel uitmaken van een team dat samen een heel project plant en bouwt. Architecten groningen kunnen zich specialiseren in verschillende soorten projecten, zoals woonhuizen, commerciële ruimtes, scholen, ziekenhuizen, hotels, musea, kantoren, enz.Een architect is iemand die een speciaal talent heeft voor het ontwerpen van dingen.A:

Het is een Nederlandse achternaam, en het betekent “de kreunende”. Hij wordt gebruikt als de naam van een stad in Zuid-Holland (in de provincie Noord-Brabant), die werd gesticht door een man met de naam Grondwijzer (“Kreunende-bouwer”).

De taak van een architect is het plannen en ontwerpen van gebouwen, bruggen, wegen, tunnels, parken, tuinen en vele andere bouwwerken. Het woord “architect” komt van het Griekse woord architeles dat bouwer of constructeur betekent. In het oude Griekenland waren er twee belangrijke beroepen: bouwers en beeldhouwers. Beeldhouwers

Waarom een architect Groningen in de hand nemen?

Waarom kun je het beste een architect in handen nemen? Architecten zijn de mensen die gebouwen ontwerpen en plannen. Zij werken samen met klanten, ingenieurs, aannemers en andere professionals om een gebouw te creëren dat aan hun behoeften en verwachtingen zal voldoen.

Architecten hebben veel verschillende specialiteiten, zoals binnenhuisarchitectuur, landschapsarchitectuur, stedenbouw, monumentenzorg of duurzaam ontwerp. Architecten kunnen u helpen het juiste huis voor uw gezin te vinden.

Zij kunnen u ook advies geven over hoe u uw huidige woning energiezuiniger kunt maken. Bovendien kunnen architecten bouwers aanbevelen die gespecialiseerd zijn in groene woningen.Wat moet ik weten over het inhuren van een architect? U moet uzelf een aantal vragen stellen voordat u er een kiest:

Hoeveel ervaring heeft deze persoon? Hebben ze een vergunning? Zo niet, welk type vergunning zou geschikt zijn? Hoe lang praktiseert deze persoon al? Allemaal vragen die de architect voor u beoordeeld.

Voordelen van een architect groningen

Wat zijn de voordelen van een architect aannemen voor de verbouwing? Het meest voor de hand liggende voordeel is dat u een professionele mening kunt krijgen over hoe uw huis eruit moet zien. U kunt vragen stellen over wat zij denken dat het beste zou werken, en dan beslissingen nemen op basis van hun suggesties. Misschien hebben zij ook ideeën over zaken als vloeren of apparatuur waar u nog niet eerder aan had gedacht. Een architect weet ook precies wat wel en niet mogelijk is. Zo kunt u denken deze muur kan er echt niet uit of het plafond kan echt niet op gehoogd worden, maar wanneer de architect kijkt kan het wel degelijk mogelijk zijn. Om aller uit de kast te halen bij het bouwen van een huis, zaak, of verbouwen is een architect van belang.

Projecten architect groningen

Ton Groenewegen Architect heeft veel ervaring met de mooiste architecten projecten. Hij is ook een expert in het creëren en ontwerpen van meubilair voor huizen, kantoren en restaurants.

Hij studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Delft (TU/e) en studeerde af in 1989. Daarna werkte hij tot 1995 als architect in Amsterdam. In 1996 startte hij zijn eigen bureau in Zuidbroek. Zijn eerste project was een huis aan het strand in Zuidbroek. Sindsdien heeft hij talrijke huizen, villa’s, kantoren, scholen en kerken ontworpen.

In 2000 verhuisde hij naar  Zuidbroek waar hij zijn bureau vestigde. In 2004 won hij de prestigieuze prijsvraag voor het ontwerp van het nieuwe Nederlandse parlementsgebouw. Daarna volgden nog enkele grote prijsvragen waaronder het ontwerp van het nieuwe hoofdkwartier van de Koninklijke Landmacht.

Over achitecten bureau groningen

Architecten bureau groningen is er voor u. Architecten bureau groningen houdt rekening met de handige en praktische inrichting van uw woning. Daarnaast hebbeen we connecties met de beste aannemers van Noord Nederland. Verderkunnen wij een complete service bieden van begin tot eind.

Wij zijn een architectenbureau dat gespecialiseerd is in residentiële architectuur. Ons doel is om mooie huizen te creëren die voldoen aan de wensen van onze klanten met behoud van hun budget. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze precies krijgen wat ze willen.

Ons team heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken aan projecten variërend van kleine renovaties tot grootschalige bouw.

Architect groningen die luistert naar uw wensen

Architect Ton Groenewegen is de juiste persoon om naar uw verbouw en bouw wensen te luisteren en deze te realiseren. Hij heeft een schat aan ervaring op het gebied van bouwen, ontwerpen en architectuur.

Hij kan u adviseren over alle aspecten van uw project, van begin tot eind. Zijn uitgebreide kennis en expertise komen tot uiting in zijn werk als architect en interieurontwerper.

Ton is tevens een gediplomeerd timmerman met vele jaren ervaring. Hierdoor is hij in staat een complete service te verlenen voor elk type bouw of verbouw.

Een ervaren architect groningen

Ton Groenewegen Architect Groningen is een zeer ervaren architect. Ton begon namelijk in London en werkte aan grote wolkenkrabbers. Ton Groenewegen is nu vooral gespecialiseerd in het verbouwen van de mooiste boerderijen.Het belangrijkste doel van Ton Groenewegens architectuur is het creëren van een huis dat comfortabel zal zijn voor zijn bewoners. Het ontwerp moet ook rekening houden met de omgeving eromheen. Dit betekent dat het huis er niet alleen goed uit moet zien, maar ook een ecologische voetafdruk moet hebben.

Op de pagina projecten staan reportages over de beste verbouwingen van boerderijen door Ton Groenewegen. Dus bent u op zoek naar een architect Groningen dan is Ton Groenewegen de architect groningen waar u naar op zoek bent.

ARCHITECT GROENEWEGEN LOCATIES

Architect Groenenwegen werkt in het noorden van Nederlands. Op de onderstaande locaties zijn wij werkzaam. U kunt er vanuit gaan dat ook de kleinere dropen in groningen, drenhte en friesland die niet in de lijst staan ook beschikbaar zijn.